dimecres, 21 de març del 2007

Últims dies per participar al Festival de Teatre Magdalena Project!

Com us vam fer arribar a través dels taulers de les tutories, us recordem que encara teniu l'oportunitat de participar en un projecte vinculat al Festival de Teatre Magdalena Project (http://www.magdalenabarcelona.org/) i en col.laboració amb els Estudis de Llengües i Cultures de la UOC.

El festival està tenint lloc a Barcelona des del passat 16 de març i conclourà el proper 25 de març.

Aquest Festival internacional de creadores escèniques que es va fundar l’any 1986 i que té per objecte crear una xarxa cultural dinàmica de teatre i performance de dones, per tal d’assegurar la visibilitat de les seves activitats i idees artístiques.

El que us oferim és participar en l'enregistrament d'un seguit de petits documentals creatius que reflecteixin algun dels aspectes d'aquest prestigiós Festival, en especial:

- Escenificacions amb un fort component visual.
- Tallers de Teatre que es porten a terme com a activitat paral.lela.

Volem crear petits grups (també acceptem propostes individuals) per a confeccionar peces d'uns 10' aproximadament que mirin de reflectir de diferents maneres l'experiència i l'esperit d'aquest Festival.

Des dels Estudis us facilitaríem l'equipament tècnic i assessorament per a l'enregistrament i l'edició.

El material produït es podrà veure a través del Campus de la UOC i es valorarà diferents possibilitats de rendibilitzar acadèmicament el treball realitzat. Podeu veure el programa a la web del Festival per a que podeu valorar possibilitats.

Aquells estudiants que estigueu interessats ens heu de fer arribar urgentment una proposta (quines activitats, quins integrats del grup, etc.) entre avui dimecres i demà dijous a la bústia de professorat: pcomunicacio@uoc.edu. La participació en aquesta activitat garanteix l'accés gratuït de l'equip a l'obra/ activitat escollida.

Us esperem!