dijous, 25 de setembre del 2008

La UOC al Festival de Sitges: vine al taller de cinema participatiu!

Per primer cop la UOC organitza una activitat en el marc del Festival de Sitges que, com sabeu s'inicia la setmana vinent. Es tracta d'un taller de cinema digital participatiu a càrrec del director de cinema finlandés Timo Vuorensola, un dels primers cineastes en distribuir un llargmetratge directament (i gratuïtament) a través d'Internet, Star Wreck: in the pirkinning, que ha gaudit de més de cinc milions de descàrregues des de la seva estrena l'any 2005. Considerat el film més popular produït a Finlàndia (ha estat descarregat més de cinc milions de cops), Star Wreck: in the pirkinning és una paròdia d'Star Trek amb un 'look' visual espectacular, tot i haver estat rodada literalment en els pisos dels diferents membres de l'equip (i després d'intenses hores de treball amb ordinador).

Vuorensola presentarà imatges del seu nou film, Iron Sky, que està desenvolupant amb una comunitat de seguidors i a través d'una plataforma online dedicada a experimentar les possibilitats del cinema col.laboratiu. És una oportunitat de primera ma de conèixer una altra forma de fer i distribuir cinema.

L'acte tindrà lloc el proper dia 4 d'octubre, a les 11:45 a la Sala Tramontana de l'Hotel Melià Sitges.

Voleu assistir? Envieu un missatge de confirmació a la bústia pcomunicacio@uoc.edu i prepararem invitacions. Us adjuntem un pdf amb més detalls de l'activitat. Us hi esperem!!!

Etiquetes de comentaris: , , , , , , ,