dimecres, 11 de març del 2009

Connectats: un concepte innovador i compromés de creació audiovisual


Connectats és una jove empresa productora orientada a la producció de continguts adreçats especialment als joves, com ho mostren la seva publicació gratuïta Connectats magazine, distribuïda per tots els instituts de secundària i també el programa del mateix nom que produeixen per a la Xarxa de Televisions Locals. No hi ha dubte que Connectats és una inicativa basada en la inquietud i l'experimentació. No és d'estranyar que hagin rebut el premi Comunicació 2008 del Consell de Joventut de Barcelona.

Avui, però, us en parlem arrel del seu nou projecte, una sèrie de docu-ficció construïda a base de petits peces de curta durada, apte tant per a la seva emissió per televisió (reunint diverses peces coherents entre elles de manera que formin capítols de vint-i-cinc minuts) i per Internet. L'objectiu de la sèrie és recollir experiències de joves immigrants a l'àrea metropolitana de Barcelona que serveixen de base per a una sèrie de guions, de manera que el producte final queda a mig camí entre el documental i la ficció. Aquests joves tenen una participació molt activa en aquest experiment, davant i darrere de les càmeres, configurant el que els seus responsables denominen un 'laboratori social'.

Voleu formar part d'aquest projecte? Podeu saber més contactant amb Connectats a l'adreça connectats@gmail.com. Si sou estudiants de la UOC i voleu col.laborar, us reconeixerem crèdits de lliure elecció!

Etiquetes de comentaris: , , , ,