dilluns, 26 de març del 2007

Concurs de clipmetratges "El teu punt de vista pot canviar el món"

En el marc de la campanya “Fem del món la terra de tothom”, Mans Unides ha convocat el 1er concurs de clipmetratges (vídeos i animacions breus, de màxim 1min) destinat a qualsevol persona o col·lectiu interessat, amb l’objectiu de fomentar la participació solidària en els suports digitals. L'obra presentada ha de proposar una mirada original sobre el fenomen de la globalització, especialment orientada a la sensibilització i a la presa de consciència per part de la societat civil respecte a aquest tema.

La data de finalització del concurs és el 31 de maig de 2007. Tots els originals es podran veure a la web www.alternativaglobal.org .

L'obra presentada ha de proposar una mirada original sobre el fenomen de la globalització, en qualsevol de les seves manifestacions (econòmica, social, cultural, política, militar.. ) especialment orientada cap a la presa de consciència per part de la societat civil respecte a aquest tema, posant èmfasi en la sensibilització i en la denúncia. Es poden abordar tot tipus de temes relacionats amb la solidaritat, la pau, la pobresa i els dret humans, des d’un punt de vista econòmic, cultural, social, polític, etc.

Les obres s’han d’enviar per correu electrònic a la direcció

elteupuntdevista@mansunides.org

Recordeu, podeu consultar ja alguns dels clipmetratges que s’han presentat al concurs a l'adreça www.alternativaglobal.org