dijous, 24 de gener del 2008

Curs de continguts per a mòbils: avantatges per als estudiants UOC

Coincidint amb la celebració del certàmen 3GSM sobre telefonia mòbil tindrà lloc a Barcelona, del 14 al 23 de febrer, el curs titulat 'Creació de continguts per a mòbils: eines i recursos', coorganitzat per l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Industrial de Barcelona (Live-UPC) i Orange, amb el suport de la UOC. El programa d'aquest curs inclou diverses sessions dedicades a les possibilitats de la telefonia mòbil en el camp audiovisual i compta amb la participació, entre d'altres, de Pere Vila (director tècnic de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals), Joan Roses (director d'AMM), Anna Ribó i Marc Bassols (CCRTV Interactiva), Daniel Reyes (Televisió de Catalunya), Imma Grau (Hospital Clínic), Elena Yndurain (Nokia), Pablo Sánchez (Microsoft), Marcos Cuevas (Acquamedia Technologies) i Antonio García López Medina (Orange). El curs finalitzarà amb la convocatòria d'un concurs d'idees i projectes per part d'Orange cara al seu possible desenvolupament.

Es concedeix un descompte del 70% sobre el preu oficial del curs per a estudiants de la UPC i la UOC (essent d'aquesta manera el preu final del curs 90 €).

A més, el seguiment complet d'aquest curs (20 hores) dona dret al reconeixement d'1 crèdit de Lliure Elecció per a estudiants de Comunicació audiovisual i Publicitat i Relacions Públiques de la UOC.

Els estudiants interessats heu d'enviar un correu electrònic a la bústia pcomunicació@uoc.edu.

Etiquetes de comentaris: , ,