dilluns, 29 de setembre de 2008

Trobada Presencial: mostra audiovisual i sessió amb estudiants i tutors

El passat dissabte vam celebrar una nova Trobada, amb un nou format. D'una banda, vam 'perdre' una tradició: per primer cop no vam fer sessions de consultoria. De l'altra, vam guanyar-ne una de nova: per primer cop vam organitzar una mostra d'obres audiovisuals fetes per estudiants i vinculades, en tot o en part, a l'activitat docent del programa.

Malgrat els entrebancs tècnics (coses de les primeres edicions, suposo), el resultat va ser satisfactori, ja que vam gaudir d'una audiència respectable en termes 'trobada' (l'acte es feia en l'immens Auditori de Lletres de la UAB) i contingut de qualitat: un documental, un curtmetratge, una videocreació i dos fragments de 'Cinema Obert' van composar la variada oferta d'una activitat que espero tinguem moltes oportunitats de repetir en el futur.

Les obres projectades van ser finalment les següents:
Egipte, l'Islam democràtic (documental, Ramon Pavia)
Pantomima (curtmetratge de ficció, Héctor Suñol)
Time waits for nobody (vídeocreació, Dani Latorre)
Introspecció (fragment de vídeo fet per a 'Cinema Obert', Francesc Morera)
Egg or Chicken (fragment de vídeo fet per a 'Cinema Obert', Raúl Broceño i Roger Aubet)

A continuació vam celebrar una trobada (valgui la redundància) amb estudiants i tutors, tot gaudint d'un ostentós aperitiu. Bolonya, grau i postgrau, les pràctiques, les sortides professionals, les activitats previstes per al curs i impressions sobre el Col.legi Professional van ser algunes de les principals qüestions tractades a la sessió que, com sempre, va ser molt profitosa. De tot plegat hem prés nota i des d'avui ens hem posat ja en marxa per treballar algunes qüestions clau amb l'equip docent i de gestió vinculat al programa. Gràcies a tothom.

Etiquetes de comentaris: , , ,