dijous, 12 de març del 2009

Ampliació termini Premis Miramar a la Creativitat audiovisual


Ara fa unes setmanes us informàvem de la convocatòria dels primers Premis Miramar a la Creativitat Audiovisual. Els seus organitzadors han anunciat una prórroga dels terminis de presentació de treballs i, com veureu en el comunicat que us presentem a continuació, ens han manifestat el seu interés en què la UOC hi sigui representada. Davant la proximitat de la fi del nou termini i atenent a l'interés de la proposta (els premis, com veureu, inclouent tant un valor en metàl.lic com d'una estada formativa en pràctiques a RTVE) volem fer-vos arribar un recordatori.

"Els premis Miramar a la Creativitat Audiovisual, destinats als estudiants universitaris i de FP, són uns premis impulsats pel Consell Assessor de RTVE, amb el suport de la Conselleria de Cultura i Mitjans de Comunicació i la Corporación de RTVE. Els Premis tenen dues modalitats: Ràdio i Televisió. Cada Premi té una dotació econòmica de 2.000 euros i un període de pràctiques a RTVE.

El període de presentació dels Premis s'ha prorrogat fins el proper 23 de març. Els treballs no han de ser inèdits. Poden ser treballs de Seminari o treballs de classe. Ara bé, no han de passar els 10 minuts i han de ser en català.

Al Consell Assessor de RTVE ens agradaria molt poder comptar amb la participació de la Universitat Oberta de Catalunya en la Primera Edició dels Premis, coincidint també amb els 50 anys de la primera emissió de TVE des de Catalunya. L'entrega de Premis està previst pel proper 8 de maig al Parlament de Catalunya.

Els treballs els heu d'enviar a:

Consell Assessor de RTVE de Catalunya (CARTVE)

C. Muntaner, 221

5a planta

08036 Barcelona"

Etiquetes de comentaris: , ,