dimarts, 29 de setembre del 2009

Especial Trobada UOC


Com sabeu, aquest dissabte 3 d'octubre es celebra un cop mes la Trobada Presencial de la UOC a les instal.lacions de la Universitat Autònoma de Barcelona. Dins el programa de la Trobada destaquen dos actes d'especial importància per als estudiants de comunicació audiovisual:

La conferència central de la Trobada, titulada "Tot el que sé ho he après enredant (i enredat): Entreteniment, cultura i comunicació en xarxa", a càrrec del professor Jordi Sánchez Navarro (Auditori de Filosofia i Lletres, d'11 a 12 hores). El Dr. Sánchez Navarro és, entre moltes altres coses, professor de la llicenciatura en Comunicació audiovisual i expert en formes d'entreteniment digital, cinema, videojocs i us de les noves tecnologies, en particular xarxes socials. El seu bagatge acadèmic i professional li proporcionen una visió transversal i renovadora sobre les noves formes comunicatives i els seus usos socials i culturals.

La sessió de tutoria de comunicació audiovisual, on l'equip de tutors i el professorat propi de la llicenciatura atendrem els vostres dubtes i us plantejarem una sèrie de qüestions que considerem essencials per a poder treure el màxim profit al vostre procés de formació (Aula 19 de la Facultat de Traducció, de les 12 a les 14 hores). La sessió clourà amb el tradicional pica-pica.

Etiquetes de comentaris: , , , ,