divendres, 12 de juny del 2009

Concurs de microcurts Subtravelling: encara hi sou a temps

Ara fa unes setmanes us vam informar d'un nou concurs de curtmetratges, Subtravelling, promogut per Transports Metropolitans de Barcelona. Hi ha un interés molt gran per obrir-ho a la participació d'estudiants d'audiovisuals, en especial la secció Campus i us animem a contribuir-hi amb material que hàgiu elaborat recentment o que prepareu durant aquestes setmanes (sí, ja se que hi ha proves, però els terminis no els posem nosaltres :-).

El premi és atractiu, una càmara valorada en uns 3000€ i les bases molt obertes:

- La temática és lliure (no ha d'estar centrada en Barcelona o àrea metropolitana, no ha de sortir cap metro ni tramvia ni bus ni s'ha de parlar del transport o com és de fantàstica la mobilitat a Catalunya).

- Hi ha un límit màxim de durada de 20', però no hi ha mínim. En això m'han insistit molt: les peces de curta durada són perfectament benvingudes. De fet hi haurà també una secció específica, sotmesa a votació popular, de curts de menys de 2 minuts, Microcurts.

Cal enviar el curt i la fitxa tècnica abans del 30 de juny. Recordeu que canalitzarem les propostes a través de la Universitat. Escriviu a pcav@uoc.edu

Etiquetes de comentaris: , , , ,