dimarts, 26 de maig del 2009

Subtravelling: la Primera Mostra Internacional de curts al Metro

Us fem arribar el que considerem una idea molt suggerent i interessant. Es tracta del Subtravelling Festival, la 1a Mostra Internacional de Cinema Curt al Metro, organitzat per Transports Municipals de Barcelona (TMB) i que de l’1 al 4 d’octubre projectarà les millors creacions dels gèneres d’animació i ficció a l’estació de metro Universitat de la ciutat comtal. Durant el Subtravelling, a més, estan previstes diverses taules rodones sobre la situació actual del curtmetratge.

La programació del Subtravelling Festival es divideix en tres seccions:

- Campus: adreçat a estudiants de Facultats i Escoles de Cinema.
- Microcurts: peces de menys de dos minuts.
- Secció Palmarés, amb mostres de treballs reconeguts internacionalment.

Actualment ja es troba activa la secció Campus. Per participar-hi cal que us inscriviu a través de la vostra Escola o Universitat (ja sabeu!!!) i envieu el curt juntament amb la Fitxa técnica abans del 30 de juny a:


RUMBA FILMS
C/ Gomis 98-100, B3
08023 Barcelona

Podeu enviar el curt en qualsevol format cinematogràfic o videogràfic, però, això sí, cal que estigui enregistrat en un DVD i no superi els 20 minuts de durada. El premi és una càmera de vídeo valorada en 2.900 €.

El tema és lliure i pot estar rodat en castellà o català. Si es tria un altre idioma diferent dels esmentats, cal incloure-hi els subtítols en català.

Podeu consultar també les bases completes del concurs.

Si us animeu a participar a través de la UOC, feu-nos-ho saber a l'adreça pcav@uoc.edu. Ànims i com diuen els organitzadors, si us agrada el cinema, agafeu el Metro!!!

Etiquetes de comentaris: , , , ,