dilluns, 16 d’abril del 2007

Obrim un canal a YouTube!

El passat 23 de març vam posar en marxa a YouTube, des del Programa de Comunicació Audiovisual, el canal Connexions UOC des d'on anirem publicant els treballs de vídeo que els estudiants vagin creant en les diferents assignatures.

A hores d’ara, ja hi ha publicat algun dels treballs fets pels estudiants a l'assignatura de Pràcticum 1 i 2, i alguns dels clips que han fet arribar per a la Mostra de creació audiovisual interuniversitària, entre d'altres.

Els treballs que trobareu han estat incorporats directament al canal, o bé afegits com a favorites des dels propis canals dels estudiants.

Tots aquells estudiants que tingueu interès en publicar els vostres projectes en aquest espai, no dubteu en enviar-nos un mail a pcomunicacio@uoc.edu indicant el tipus de projecte en el cos del missatge.

Finalment, recordar-vos que han començat a publicar-se els primers pràcticums de la llicenciatura a la Biblioteca Virtual de la UOC (Inici >Col•lecció digital > Tipus de recurs > TFC-Pràcticums-TdR > Informació i comunicació > Comunicació audiovisual). De moment, ja n’hi ha 3 de publicats i en breu s’aniran publicant els que resten.

Esperem que totes dues iniciatives us resultin interessants!

1 Comments:

  • Jajajajajaja.

    Pues aquí un vídeo (porque seguro que también tenéis un Juanpi...) que os viene al pelo para la prémiere!!

    By Anonymous Anònim, at 17:00  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home