dimecres, 13 de febrer del 2008

En marxa la segona edició d'Stray Cinema

En alguna altra ocasió us hem parlat d'Stray Cinema, una iniciativa en forma de concurs on es convida als participants a crear una peça curta de vídeo (uns dos minuts) a partir del material en brut que ofereixen lliurament des de la seva web. A partir d'aquí tot queda a les vostres mans: organitzeu, manipuleu i munteu el vostre vídeo com volgueu, afegiu-hi si voleu material propi (fins a un 20%), incorporeu sons i música (des de la web s'ofereixen recursos), pengeu el resultat a YouTube, aviseu a la gent d'Stray Cinema per a que el referenciïn a la web i... ja sou al concurs!

Tot i que, com diuen, l'important és participar en aquest joc creatiu, més que no pas guanyar, no podem oblidar que Stray Cinema és una iniciativa pionera i amb un creixent prestigi dins el que s'ha vingut a denominar 'cinema open source' o 'open content cinema' (més sobre això un altre dia).

Ens agrada tant la idea que el programa de comunicació audiovisual de la UOC i Stray Cinema estem col.laborant per estudiar com adaptar aquest format al nostre entorn en el futur. Mentrestant, perquè no participar-hi?

Etiquetes de comentaris: , , , ,