dimarts, 4 de març del 2008

Activitats a la Trobada Presencial

Com ja sabeu, el proper dissabte 8 de març tenim una nova cita a les instal.lacions de la Universitat Autònoma de Barcelona a Bellaterra, on al llarg de tot el dia celebrarem una nova trobada presencial coincidint amb l'inici d'un nou semestre a la UOC. A banda del contacte amb els vostres tutors i consultors, volem oferir-vos també diverses activitats que aporten valor afegit, algunes integrades dins les sessions de consultoria, d'altres en paral.lel. Us en fem una selecció:

- L'Alternativa, Festival de Cinema Independent de Barcelona ens presenta el film Koraci ('Les passes'). L'Alternativa s'ha consolidat com el principal festival de cinema de Barcelona i com un dels pocs festivals de cinema independent internacional. L'Alternativa ofereix una plataforma per al cinema inèdit, un cinema arriscat, universal i compromès que busca un llenguatge cinematogràfic propi.
De 12 a 14 h i de 16 a 18 h (Cinema de la UAB).

- Taller Realització audiovisual amb Moviestorm. Us proposem una introducció a les possibilitats de l'eina de creació cinematogràfica per ordinador Moviestorm, basada en la filosofia del que es coneix com machinima. És una activitat oberta, especialment recomanada a estudiants de Realització.
De 10 a 11 h. Aula 26 de la Facultat de Ciències de l'Educació. A càrrec de: Maru Bestard i Toni Roig

- Taller Publicació de continguts audiovisuals a la xarxa. Es tracta d'un taller introductori, de caire fonamentalment pràctic, sobre publicació de continguts de vídeo a internet. Es tractaran qüestions relatives a la captura, la interconnexió, formats de vídeo, ajustos de qualitat segons els requisits i, finalment, la publicació a webs com YouToube o Google Video. És una activitat oberta, especialment recomanada a estudiants de Teoria i pràctica del muntatge audiovisual.
D'11 a 12 h. Aula multimèdia B de la Facultat de Traducció. A càrrec de: Sergi Villagrasa.

- Com s'engega un projecte audiovisual amb l'aplicació Celtx. L'objectiu d'aquest taller és proporcionar una primera aproximació pràctica a l'aplicació Celtx, que permet gestionar eficaçment tot el procés de preproducció d'una obra audiovisual: sinopsi, guió il·lustrat (storyboard), escaleta de nusos d'acció, format del guió literari, calendaris de preproducció. Es tracta d'un taller obert, especialment indicat per a estudiants de Guió , Producció i Realització audiovisuals.
De 15 a 17 h. Aula multimèdia B de la Facultat de Traducció. A càrrec de: Aleix Cabrera.

- Taller d’edició de vídeo digital. Taller obert recomanat especialment als estudiants de Comunicació audiovisual.
De 15 a 16 h i de 16 a 17 h. Aula P4 de la Facultat de Psicologia. A càrrec de: Daniel Fortuny.


Altres activitats a tenir en compte:

Taller Direcció d'art (De 15 a 17 h. Aula 2 de la Facultat de Traducció, a càrrec de Xesco Serrano)
Conferència dels Estudis de Ciències de la Informació i la Comunicació. Present i futur de la informació ciutadana (De 13 a 14 h, Auditori de la Facultat de Lletres, a càrrec de Marta Continente).

Teniu més informació a la web de la Trobada, disponible des del Campus. Us hi esperem!!

Etiquetes de comentaris: , , , , , , , ,