dilluns, 2 de juny del 2008

Propostes per a participar en la innovació audiovisual.

Des dels Estudis de Ciències de la Informació i de la Comunicació de la UOC volem impulsar diverses vies de participació dels nostres estudiants en projectes de creació i producció audiovisual a partir de les línies d'innovació en què estem treballant.

Es tracta de projectes atractius, diversos, de clara aplicació pràctica i connectats amb l'activitat professional. I pensant en la vostra participació creiem fonamental que compleixin dos requisits:

  • Que siguin flexibles, això és, adaptables a diferents interessos, competències i disponibilitats, així com respectant el nostre model educatiu basat en la virtualitat i el treball en xarxa.
  • Que siguin rendibles, això és, que us proporcionin un retorn, sigui en creixement/ projecció personal i professional i també des d'un punt de vista acadèmic.

En relació a aquest darrer punt, és la nostra voluntat identificar, visibilitzar i projectar el talent, que creiem és un dels principals actius que fareu valer en la vostra carrera professional. A més, volem reconéixer el treball realitzat a través dels Pràcticums (sempre que el grau de dedicació sigui el suficient) i a través d'altres assignatures que hi puguin estar vinculades.

Per tant, tot que el que us proposem està 'fora de calendari', no està desvinculat en absolut de la formació acadèmica. A la UOC som molt conscients del valor d'un recurs tant limitat com el vostre temps; però també pensem que això no té perquè suposar una barrera a la creativitat, sinó un estímul.

Concretem inicialment aquesta crida a través de tres propostes:

- Cinema Obert: creació de vídeos 'remesclables'.
- Machinimista!: experimentació amb eines de creació audiovisual en 3D.
- Televisió per Internet: disseny i creació de continguts en plataformes de creació de canals de televisió per Internet.

Recomanem a tots aquells intrigats/ interessats que llegiu les tres propostes i que no dubteu en plantejar-nos qualsevol dubte sobre les seves característiques i també els requeriments que comporta la participació. Podeu escriure'ns a connexions@uoc.edu o a les adreces especificades a les propostes.

Etiquetes de comentaris: , , ,