divendres, 20 de març del 2009

Som a Stray Cinema!!

Després d’una llarga espera, s’ha posat en marxa la tercera edició d’Stray Cinema , la iniciativa internacional pionera en cinema open source, que compta com a material de partida amb ‘Egg/Chicken’, el fantàstic treball que van portar a terme els estudiants de la UOC Roger Caubet i Raul Broceño i enregistrat al desert de Los Monegros (Saragossa) l’estiu de 2008. Creiem que és un important reconeixement per la feina feta pels autors i també una mostra de les possibilitats d'una forma diferent d'acostar-se a la creació de continguts audiovisuals i que volem potenciar des de la UOC. Per a qui no els conegueu, Stray Cinema, seguint la filosofia 'open source', Stray cinema proposa un material audiovisual en brut (aquest any Egg/Chicken) com a punt de partida on qualsevol usuari pot construir una nova peça audiovisual reinterpretant les imatges i incorporant fins i tot material propi, passant a formar totes elles la base d'un concurs.

Com alguns recordareu, tot això va tenir el seu origen en una convocatòria que us vam fer l'any passat des d'aquest mateix blog: Cinema Obert, una línia d'innnovació que estem portant a terme diversos professors de la llicenciatura. Cinema Obert compta amb el seu propi blog, on trobareu informació sobre els seus objectius i els treballs presentats.

Però això no és una nota simplement informativa: Stray Cinema pren cos a partir de la vostra participació. Feu la vostra remescla i participeu en el concurs!!! Podreu veure el vostre treball entre els cinc finalistes en un event molt especial que tindrà lloc a Barcelona la propera tardor amb premis, sorpreses i bon cinema.

Accediu a la nota de premsa d’Stray Cinema.

Etiquetes de comentaris: , ,