dijous, 1 d’octubre del 2009

Presentació del Laboratori Social Connectats a Docupolis


Aquest divendres, l'equip de Connectats presenta en un acte obert al públic la seva nova experiència, el que denominen el Laboratori Social. Per si no coneixeu Connectats, es tracta d'una iniciativa audiovisual que té com a objectiu acostar-se a la realitat de la joventut del nostre país a través de l'audiovisual. Connectats- La sèrie, produïda per a la Xarxa de Televisions Locals i disponible també a Internet els ha valgut diversos premis, entre els quals el del darrer MAC Audiovisual.

El Laboratori social pretén anar un pas més enllà combinant tallers de formació en audiovisual amb la producció de noves peces audiovisuals on els joves són protagonistes davant i darrere la càmera. La presentació del projecte tindrà lloc el dia 2 d'octubre a les 17 hores al Hall del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (Carrer Montalegre, 5), en el marc del festival internacional de documentals Docúpolis. En coherència amb els objectius de la productora, hi seran també presents joves que han participat ja en l'experiència.

Connectats i els Estudis de Comunicació de la UOC estem estudiant diferents línies de col.laboració de les quals esperem poder-vos donar detalls aviat. Mentrestant sou convidats a conèixer-los en persona al CCCB.

Etiquetes de comentaris: , , , , ,