dimarts, 22 de maig del 2007

Arriba la segona edició del concurs de clips de vídeo EDUCLIP

Amb l’objectiu d’estimular la creació de clips que afrontin continguts de caràcter educatiu o cultural amb un to innovador, s’obre la segona edició del concurs d’educlips.

Els videoclips educatius han de ser càpsules o petits microespais audiovisuals en format digital o analògic susceptibles de ser produïts i utilitzats en una conferència magistral, una classe escolar o un multimèdia educatiu. La data límit de presentació dels educlips és el divendres 1 de juny.

Si estàs interessat en participar-hi consulta les bases del concurs, o envia un missatge a educlip@educlip.net per a més informació.

El lliurament dels premis coincidirà amb les jornades Educlip que se celebraran els dies 2 i 3 de juliol i on es faran tallers pràctics i es crearan espais de reflexió en què es debatrà sobre la necessitat de trobar fórmules alternatives en el tractament audiovisual de continguts educatius i culturals.

L’EDUCLIP 2007, obert a estudiants i experts en l'àmbit de la comunicació, l'educació i el multimèdia, és una iniciativa en que participa la Universitat Oberta de Catalunya, a través dels Estudis de Ciències de la Informació i de la Comunicació; els Estudis de Psicologia i Ciències de l’Educació i els Estudis d’Informàtica, Multimèdia i Telecomunicació, juntament amb la Universitat Pompeu Fabra, la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat de Barcelona, la Universitat Ramon Llull, la Universitat de Girona, la Universitat de Lleida, la Universitat Rovira i Virgili, la Universitat de Vic, l’Observatori Europeu de la Televisió infantil, el departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i l’Asociación de Televisión Educativa Iberoamericana (ATEI).