divendres, 18 d’abril del 2008

Arriba la III Mostra de Cinema Europeu a Barcelona (MICEC).

Del 31 de maig al 8 de juny es celebrarà a Barcelona la III Mostra de Cinema Europeu Contemporani (MICEC), organitzada pel grup Cinema de la Universitat Pompeu Fabra. I arriba amb interessants avantatges per als estudiants de Comunicació Audiovisual.

Segons els seus propis impulsors, un dels pilars de l’edició d’aquest any serà el diàleg intercultural al voltant de tres eixos: programació de pel·lícules dels diferents països de la UE, la presència de cineastes i professionals de l’audiovisual europeu i conferències, taules rodones i debats al voltant de temes com la història i el patrimoni audiovisual, les indústries culturals, les polítiques públiques de l’audiovisual, les fronteres i les llengües d’Europa, el multiculturalisme i la diversitat cultural, tendències estètiques, etc.

En coordinació amb l’organització hem acordat que els estudiants de Comunicació audiovisual de la UOC que assisteixin a un percentatge igual o superior al 80% de les activitats que es portaran a terme entr el 29 de maig i el 6 de juny (excloent les projeccions de les pel·lícules) obtinguin un certificat d’assistència que atorgarà crèdits de lliure elecció (en breu us definirem quants).

Aquells que estigueu interessats us heu d’adreçar a la Secretaria Tècnica de la Mostra pels tràmits d’inscripció, a través de la web del MICEC. La pròpia secretaria s’encarrega del control d’assistència i del lliurament dels certificats. El preu especial per a estudiants és de 60 €, que cobreixen totes les activitats acadèmiques les projeccions nocturnes, que es porten a terme en diversos espais a partir de les 21 hores.

Tant si podeu assistir a tota la mostra o només a determinades sessions, us recomanem molt aquesta activitat, essencial per conèixer de primera ma l’estat actual del cinema i també de les relacions culturals en el si del nostre continent.

Etiquetes de comentaris: , , , , ,