divendres, 4 d’abril del 2008

Visita als Serveis de Documentació de Televisió de Catalunya

El proper dissabte 24 de maig es realitzarà una visita guiada als Serveis de Documentació de Televisió de Catalunya (TVC) de la mà de la seva responsable, Alicia Conesa. Aquesta activitat es completarà amb la conferència “Patrimoni audiovisual: digitalitzar-se o morir?”.

La visita s’organitza des dels programes de Comunicació Audiovisual i de Documentació a fi d’oferir una activitat docent transversal dirigida als estudiants i consultors de les assignatures de Documentació Audiovisual, Preservació de Recursos d’Informació Digital i Introducció a les Unitats d’Informació.

Aquest és el segon any que es realitza la sortida als Serveis de Documentació de Sant Joan Despí. L’edició anterior va ser tot un èxit de convocatòria, i va permetre als assistents obtenir informació de primera mà sobre el paper de les noves tecnologies en la preservació dels arxius audiovisuals. Segons Conesa, la digitalització dels documents i dels fitxers de l’arxiu de la televisió esdevé una tasca fonamental per tal de facilitar i garantir l’accés futur al nostre patrimoni audiovisual.

Etiquetes de comentaris: , , , ,