dimarts, 6 d’octubre del 2009

Acte de presentació del postgrau d'Innovació audiovisual UOC-Digitalent

Aquest any es posa en marxa un nou programa de postgrau, titulat 'Innovació en creació de continguts audiovisuals', organitzat conjuntament per la UOC i la Fundació Digitalent. El dijous dia 15 d'octubre tindrà lloc un acte de presentació del postgrau a les instal.lacions de la Fundació Digitalent (C/ Perú 174), a les 19 hores. L'acte comptarà amb la presència d'Inés Garriga, directora de la Fundació Digitalent i Antoni Roig Telo, director acadèmic del postgrau.

La presentació estarà precedida per una visita a les instal.lacions que comparteix la Fundació amb les empreses Cromosoma i Digital 360 -ambdues també patrones de la Fundació-. Aquesta visita tindrà lloc entre les 18 i les 19 hores (la convocatòria es fa a les 17:45).

Aquelles persones interessades en assistir a la presentació, cal que envieu un correu electrònic a l'adreça connexions@uoc.edu abans del dia 14 d'octubre, indicant en el tema: Presentació postgrau innovació i indicant en el missatge el vostre nom complet, telèfon de contacte i si sou estudiants de comunicació audiovisual de la UOC. L'acte és obert, tot i que per qüestions d'aforament les places són limitades.

Folleto posgrado innovación audiovisual

Etiquetes de comentaris: , , , , , ,