dimecres, 14 d’octubre del 2009

Visita al programa Crakòvia

Tal i com portem a terme cada semestre, hem programat una visita guiada al plató d'un programa de televisió, en el marc de l'assignatura Realització audiovisual. En aquesta ocasió, es tracta del conegut programa d'humor esportiu Crakòvia. La visita tindrà lloc el proper dia 26 d'octubre -dilluns- al llarg del matí (franja durant la qual s'enregistra el programa) al plató Ideal (Carrer Doctor Trueta 196, Barcelona, al barri del Poble Nou). L'objectiu de la visita és conèixer com s'organitza la producció del programa, els seus mitjans tècnics i sobretot quin és el plantejament de la seva realització. Es tracta per tant d'una visita especialment adreçada a estudiants de Realització audiovisual, sent també interessant per estudiants de producció i de tecnologia audiovisual. La visita és  oberta als estudiants de la llicenciatura, amb prioritat per als estudiants actuals de Realització audiovisual.

Per qüestions d'aforament, l'accés al plató es farà en  grups petits al llarg de diferents franges horàries d'una hora, entre les 10 i les 15 hores (les franges per tant seran: de 10 a 11, d'11 a 12, de 12 a 13, de 13 a 14 i de 14 a 15 hores). Els estudiants que ho desitgeu podeu tenir l'oportunitat de participar com a públic en el gag que s'enregistra setmanalment amb grades, sempre que l'aforament ho permeti (aquest gag s'enregistra a darrera hora del matí, als voltants de les 13 hores).

Aquells de vosaltres interessats en assistir a la visita heu d'enviar un correu de confirmació a la bústia pcav@uoc.edu amb el tema 'Visita Crakovia' indicant la següent informació:

Nom complet
DNI
Tutor
Si esteu cursant Realització audiovisual aquest semestre
Franja horària preferent
Franges horàries alternatives
Si estàs interessat en participar com a públic en el gag amb grades (sempre que l'aforament ho permeti)

Ens heu de fer arribar el missatge de confirmació fins el dia 22 d'octubre. No està previst l'accés amb acompanyants.

Etiquetes de comentaris: , , , ,