divendres, 25 d’abril del 2008

Més sobre estereoscòpia

Aquest matí s'ha celebrat la sessió sobre estereoscòpia, a la qual han assistit alguns estudiants de comunicació audiovisual dins el marc del àmpliament anunciat congrès R-Evolució. Ja us farem un petit resum sobre el congrès més endavant, però volia aprofitar per comentar-vos que si us han quedat ganes d'experimentar aquest sistema de projecció amb 3D, teniu una altra oportunitat, ja que l'empresa Quantel i Barcelona Media organitzen una demostració. Aquestes demostracions tenen un caràcter més obertament comercial, però atenent a la varietat d'horaris que s'ofereix i en tractar-se d'una activitat d'accés lliure hem pensat que podria ser-vos d'interès. Aquesta és la informació:

Quan? Dies 29 i 30 d'abril.
On? A la seu de Barcelona Media a l'difici de l'estació de França (Pg. de Circumvalació 8, Barcelona, Sala 234, 2n pis).

Horaris?

29/4: 9:30, 11:15, 13:00, 16:00, 17:45, 19:30
30/4: 9:30, 11:15, 13:00

L'entrada és lliure i les places limitades. En qualsevol cas haurieu de contactar amb Mayte Labarga (mayte.labarga@quantel.com).

Volem insistir que es tracta d'una presentació per part d'una empresa sense relació ni amb el Congrès ni amb la UOC.

Etiquetes de comentaris: ,

1 Comments:

  • Hola,

    Vaig assistir a la taula rodona de Estereoscòpia i la presentació de la projecció en 3D. No tinc altres experiències sobre estereoscòpia (anys 50 i anys 80), però crec que aquest cop la indústria i la tecnologia ajudarà a que s'obri definitivament un espai propi de 3D en sales. Els exhibidors en confien i la indústria s'ha posat a fer-ho.
    La projecció va ser molt còmode, per les ulleres i la ràpida adaptació visual, tot i que al torn de preguntes l'únic que va poder intervenir va dir que s'havia mig marejat.
    Com es va dir, de totes maneres, això funcionarà quan es facin produccions específiques per a 3D. Ara sembla que s'apunta en aquesta direcció.
    La cloenda del Conseller Tresserres em va sorprendre per l'enecertat dels seus comentaris. El fet que hi anés ja va ser positiu.
    Me'n vaig anar al pica-pica i no puc opinar.

    By Anonymous Anònim, at 12:59  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home