divendres, 6 de novembre del 2009

S'anuncia la 15a edició del Miniput

El proper dissabte dia 5 de desembre tindrà lloc la 15a edició del MINIPUT, una mostra de la televisió més innovadora i de qualitat que es fa arreu del món. El Miniput es celebrarà al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona de 9.00 a 22.30h. L’entrada és gratuïta, però per assistir-hi és recomanable que empleneu la butlleta d'inscripció i que la feu arribar al número de fax 93 542 23 02 o a l’adreça següent: Secretaria de Comunicació Audiovisual. La Rambla, 30. 08002 Barcelona. També podeu fer-la arribar a través del correu electrònic miniput@upf.edu.

Us adjuntem el pdf amb la programació completa, tot i que a continuació us fem un resum de les principals projeccions i convidats previstos.


PROJECCIONS:
How mad are you (Anglaterra, 59’, TV specific)
Chicago 10 (Estats Units, 120’, docu-drama animat)
Nothing to lose (Holanda, 90’, ficció-drama)
Zero Complaints (Corea, 50’, TV específic-magazín)
Can’t get out of my head (Noruega, 29’, docu, infotainment)
Unseen (Rússia, 28’, 2008, documental)
Gaza/Sderot- Life in Spite of Everything (França, docu-web)
Frankie (Irlanda, 12’, Ficció-drama)
Crystal world (Rússia, 26’, documental)
The verdict (Finlàndia, 28’, TV-específic)
My blood is red like yours (Israel, 52’, docu-drama)
Liverpool Nativity (Anglaterra, 60’, TV-específic)

AMB LA PRESÈNCIA DE:
Brett Morgan/ Chaim Yavin/ Ingar Kristiansen/ Paco Escribano/ Jordi Balló Fúlvia Nicolàs/ Joan Pavia/ Víctor Carrera/ Miquel Garcia/ Tània Balló/ Josetxo Cerdan/ Ingrid Guardiola/ representants de la ficció televisiva actual/


El MINIPUT està organitzat conjuntament per la Universitat Pompeu Fabra, el Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat de la Universitat Autònoma de Barcelona, la Unitat de Comunicació de la Universitat Rovira i Virgili, la Universitat Oberta de Catalunya, Televisió de Catalunya, Televisió Espanyola a Catalunya, l’ESCAC, la Universitat Ramon Llull, la Universitat de Lleida i la Xarxa de Televisions de Catalunya. Enguany comptem amb la col·laboració de l’ambaixada d’Israel i el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.

Etiquetes de comentaris: , , , , ,

5 Comments:

Publica un comentari a l'entrada

<< Home