dijous, 18 de febrer de 2010

Connexions s'acomiada

Hola a tothom,

Com heu vist, fa ja força setmanes que aquest blog ha deixat d'actualitzar-se. L'elevada càrrega de feina dels seus responsables dificulta el manteniment adequat de la iniciativa, amb la qual cosa hem acordat que Connexions arribi a la seva fi.

Els Estudis de Ciències de la Informació i de la Comunicació disposen de diferents canals de comunicació amb els estudiants, fonamentalment a través de les aules dels tutors que mantindran una de les missions principals d'aquest blog, és a dir, comunicar les activitats que porta a terme el programa de Comunicació audiovisual. Quant a la resta de continguts, us convidem a que seguiu visitant els diferents espais individuals i col.lectius on publiquen els membres de l'equip de Connexions, compromesos com sempre en donar a conèixer el més interessant i innovador que està passant en el món dels 'media' contemporanis.

Gràcies per haver-nos seguit tot aquest temps.

Etiquetes de comentaris: ,

6 Comments:

 • I sell a boat-program which will help you to outwit auction and to win, initially the boat was created for the Scandinavian auction http://internet-aukcion.ru/ but now the program can work with similar auctions: gagen ru, vezetmne ru and with ten.
  The program-boat stakes for you, i.e. for this purpose it is not necessary to sit constantly at the monitor. The boat can set time when it is necessary to stake, thus you as much as possible will lower expenses for rates, and as much as possible increase the chances of a victory.

  The price of the program a boat for the Scandinavian auctions 20$

  For the first 10 clients the price 15$

  To all clients free updating and support.

  Behind purchases I ask in icq: 588889590 Max.

  By Anonymous Anònim, at 9:53  

 • L'autor ha eliminat aquest comentari.

  By Blogger Francesc Morera, at 23:48  

 • Hola,

  Tot just ara que he obert un Blog (http://fmorera.blogspot.com) i us tenia a la meva llista de Blocs preferits!

  Entenc perfectament el que suposa de feina mantenir-lo.

  Bé, enhorabona per la feina feta i fins una altra ocasió.

  Gràcies.

  By Blogger Francesc Morera, at 23:51  

 • Hello


  Mansour Engineering always considers adding high performance features in large capital projects that maximize operational energy savings; improve comfort, health, and safety of occupants and visitors; and limit detrimental effects on the environment.

  [url=http://www.mansour.ca] click here to go to Mansour Engineering[/url]


  http://www.mansour.ca

  By Anonymous Anònim, at 5:33  

 • Home, no el doneu per tancat. Això va a temporades. Deixes d'escriure per manca de temps o ganes, però sempre pots tornar-hi.

  By Blogger Aleix, at 2:42  

 • free por [url=http://pornushi.ru/english-version/young-girls-pussys/page-398.htm]boy kiss boy[/url]

  By Anonymous Anònim, at 19:27  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home